tilbage


søger visionen

"Det er op til dig at afgøre, hvem du virkelig er!"

Vision Quest for 1 person

8. til 14. juli 2018

Jänkänalusta i vildmarken i Sápmi/Lapland
20 km fra Kiruna i Sverige

på dansk/svensk/norsk eller engelskFra tidernes morgen har mennesker sat sig ud i naturen med det formål at få en åbenbaring. I kortere eller længere tid har de siddet i ørkner, på bjerge, i skove eller i vildmarken, med det formål at få en åndelig oplevelse.
Ofte vil et menneske sætte sig ud i naturen med det formål at få et åndeligt kald – ”hvordan jeg bedst kan tjene mit folk?" Det at være til gavn for sine medmennesker og medskabninger udgør fundamentet i den shamanske tankegang og livsmåde.

Vi og vores aner har boet her i Skandinavien i over 10.000 år. Vore aners aner kom vandrerne hertil over bjerg, over flod, over mark, fra et fjernt sted langt borte, og deres historie går mere end 40.000 år tilbage. Vi har alle en rod i vores rodnet, som går helt tilbage til den tid. I alle disse år levede vores formødre og forfædre en tilværelse baseret naturreligion og shamansk åndemanerkunst - det bliver vi flere og flere, som gør igen. Naturreligion vil sige, at man tror på, at alt i naturen er besjælet og helligt.

Det er vigtigt at have retning i sit liv. Have en klar oplevelse af, at der er et formål med mig og mit liv. Det er værd at bruge noget tid på. Det er blevet sagt, at en mand som ikke har en sag, han er villig til at dø for - har ikke noget at leve for.

En vision quest hos mig foregår i vildmarken i Lapland, og tager typisk 7 dage inklusive ankomstdag og afrejsedag. Man sidder ude alene i et helt eller et par døgn på et fjeld, inde i skoven eller ved en sø. Hvis du har prøvet det før, kan du eventuelt sidde ude alene i længere tid. Vision Quest hos mig skal aftales 4 måneder i forvejen, og der er en indledende forberedelse på 4 til 12 uger.
Formålet er egentlig ikke at få en dramatisk forandring i sin tilværelse, selv om det sker for nogen. En visionssøgning kan være meget selvkonfronterende. Vi kommer til at møde os selv. Vi gør op med vores fortid, og ser ind i vores fremtid.

Hensigten med en Vision Quest er at få et livslangt åndeligt kald – en Mission. Måske burde det hedde Mission Quest. Det kan nogen gange være et stort arbejde, at realisere sin åndelige mission. Hvis man ikke er villig til at realisere sin åndelige livsmission, er man bedre tjent med ikke at få en.

Jeg laver kun vision quest én til én - én klient og én shaman.
Jeg laver kun spirituelle vision/mission quest – ikke psykoterapeutiske udesidninger.

Til folk som lever shamanistisk kan man sige, at vision quest på en vis måde føre frem til en slags uendelig shamanistisk livsrejse. Den danner et godt perspektiv på, og god ramme om, vores almindelige hverdagsliv.

Vi kender vores vej. Vi ved hvad vi vil. Det hele bliver mere tydeligt og tilfredsstillende. Vi bliver mere glade og føler os mere levende. Vi ånder. Vi danser. Vi svæver. Vi lever. Vi er her endnu!

Sted: Sápmi/Lapland 20 km fra Kiruna i Sverige
Dato: 8. - 14. juli 2018
Pris: 8.000 danske kr. eller 10 300 SEK - 10.060 NOK - 1.075 €
Tilmeldingsafgift: 1.000 kr. eller 100 €
Resterende betaling 1. april 2018
Deltagere: 1

Jeg har 40 års vildmarkserfaring

John Russell-Møller *
E-mail jrm@shaman.dk„De bedste magiske ord er dem, som kommer til en, når man er alene ude mellem fjeldene."
Knud Rasmussen.Till min ven

https://www.subseed.dk/shop/cannabis-froe/cannabis-avlere/green-house-seeds/auto-bomb-autoblomstrende/

Auto bomb – Autoblomstrende cannabis frø
Auto Bomb er en autoblomstrende cannabis plante, samt et resultat af mange års selektiv avl. Man har sammensat en ruderalis plante med en “hemmelig” Haze, samt den berygtede Bomb #1, og fået et enestående resultat. Folkene bag Green House Seeds Company skabte dermed en af de bedste og mest potente autoblomstrende skunk planter.
Arten har en kraftig, syrlig, samt frisk aroma. Auto Bomb giver en meget mild, blød og blomstret smag. Denne auto er rigtig god, ved indtagelse om aften. Planten påvirker hele kroppen og giver en meget afslappende virkning og et euforiserende humør. Denne Autoblomstrende Indica, har en meget effektiv virkning på stress, søvnløshed, manglende appetit og muskelsmerter. Auto Bomb cannabis frø, producere små, buskede cannabis planter, med mange krystalhvide frugter, glitrende thrichomer og klistret harpiks. Den primære blomst er tæt og tung, og får tykke, mørke blade med alderen. THC indholdet er målt til ca. 15%. Læs mere om Auto bomb
Indendørs dyrkning
Auto Bomb cannabis frø egner sig godt til både hydro dyrkning og dyrkning i almindelig jord. Dyrker man planten i jord, fremkalder man en stærkere citrus smag. Dyrkes den ved hydro-dyrkning får man større frugter. Det tager lidt over 65 dage fra kimplante til høst. Arten producere mellem 250 og 400 gram cannabis per kvadratmeter, ved indendørs dyrkning.
Undendørs dyrkning Auto Bomb kan gro i de nordlige egne, så længe den dyrkes efter sidste frostdag på året. Planter man Auto Bomb udendørs, vil man typisk kunne høste mellem 30 til 60 gram per plante. Planten kan høstes i starten af Maj.
3 frø for 103,20 kr
10 for 389,00 krop

*